Website and Webshop realisatie

Glazen muren op maat bij wing-montage.nl

Afgelopen maanden zijn druk bezig geweest met onze nieuwe huis in Rotterdam. Aan het huis hebben wij veel verbouwd. Doordat wij speciale wensen hadden aan het huis heeft ook wat langer geduurd dan dat het gepland was. Naast een goede aannemer voor het huis, waar wij op een gegeven moment ook op zoek naar een glasbedrijf.

Nu kan jij denken wat is eigenlijk een glasbedrijf? Wat doet zo een bedrijf. In google konden wij moeilijk zoekwoorden uitzoeken die binnen onze criteria paste. Wij waren specifiek op zoek naar vakmensen die gespecialiseerd waren in het verwerken van glas in huis in welke vorm dan ook. Denk bijvoorbeeld aan een badkamer, glazen vloeren, glazen balustrade , dus eigenlijk wat met glas te maken heeft.

Na lang zoeken hadden wij eindelijk een bedrijf gevonden genaamd Wingman Montage, uit de omgeving van Schiedam. Gelukkig ging de communicatie snel met de jongens. Dat waren vakmensen die door de weeks voor grote bedrijven klussen draaien en in het weekend voor hun zelf werken. Dat kwam bij ons perfect uit, alleen qua planning moesten we goed uitstippelen qua planning van het huis.

Nadat wij akkoord waren gegaan met de offerte, hebben zij de glazen vloeren en de badkamer in twee weekenden afgerond. Dat vonden echt een knappe prestatie. Wij zijn op dit moment super tevreden met onze badhamer en glazen vloer.

Daarnaast zijn we plan om een glazen balustrade te plaatsen aankomende zomer, dat gaan wij 100% weer voor wingman montage kiezen, wat zijn wij tevreden zeg. Buiten de specialisme, vonden de manier van de communicatie ook super tof.

Het glasbedrijf wingman montage raden wij voor iedereen die iets met glas in zijn wil laten plaatsen zeker aan.